Din Kiropraktor i Alvesta

När din käke fungerar blir du naturligt trött och kan sova sött

Tack!

30 års erfarenhet av Kiropraktik

Tack till patienter som förstår vikten av att söka i tid och rekomendera kiropraktisk behandling till övriga som ännu inte har prövat sin funktion.

Tack till alla som lägger ett ord för Kiropraktiken som förstår att detta är förebyggande så länge man står o går.

Vänta ej för länge med att förebygga dina små problem, känner man av symtom så är det alltid bäst att gå i tid det är väl känt idag att Kiropraktorn ej behandlar smärta men det är en god regel att inte vänja nervsystemet med att programeras fel.

Ryggproblem!

De flesta söker fortfarande för symtom i rygg och smärta vad man kanske inte tänker på att början till alla problem i rörelseapparaten är små och kanske inte uppfattas som en signal att relevant ta på allvar som är värt att söka för.

Bristningar i muskelsystemet.

Det är muskelsystemet som har känsel, kotor och diskar som består av ben har ej någon form av signal som till en början känner av att något är fel, det är en förklaring till att man som ofta kommer till Kiropraktorn akut.

Kedjereaktion

Kiropraktorn kallar ofta det som sker av reaktion i muskler under behandlingens gång som ett resultat av t.ex lång tids överbelastning, "kompensation" andra muskler "reagerar" som inte är gjorda för att utföra den speciella rörelsen tar över dess arbete.kan liknas som en "kedja" av feedback på de muskler som har varit för aktiva eller inaktiva.

FÖREBYGGANDE BEHANDLING

JA DET ÄR JUST VAD KIROPRAKTIK HANDLAR OM

 

LEG.KIROPRAKTOR.
KENT SKOGSTRÖM    
tel: 070 324 33 77

Hitta hit:

FABRIKSGATAN 21

Rakt till höger innanför SCAPA:s grindar.

Enklast kör du sköldstarondellen mot 25:an och kör in mot Virdavallen, så hittar du Fabriksgatan 21 på höger sida. 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)