Din Kiropraktor i Alvesta

När din käke fungerar blir du naturligt trött och kan sova sött

Kiropraktik

Behålla funktion

Kiropraktiken fokuserar på att behålla full funktion i leder i ryggraden att återställa full rörelse som primärt saknas vid tillfället. För att återställa smärtfri rörelse och vara säker på att nervflödet blir normalt. (hjärnflödet, ryggmärgskanal med nervrötter) inte blir irriterade av dålig ordning i rörelse av kotors rörelse. "Houston control av kroppen". Nerverna som fäster till hjärnan och ryggmärg o till resten av kroppen är s.k "telefonlinjer" som tillåter varje cell , mjukdel, organ o system av kroppen att kommunicera med centrala nervsystemet o vice versa. Dess struktur av funktionsproblem i nervsystemet irritationer inte bara orsakar ländryggs och nackproblem det kan också vara en underliggande källa till hälsoproblem och sjukdomar.

Reflektera över kroppen

Ta en stund av reflektion och inse att alla reaktioner som händer just nu i kroppen. Din hjärtrytm, andningsfunktion, leverfunktion, njurfunktion, mjältfunktion, den senaste matsmältning o tillhörande sista måltiden, till skillnad från immunsystemet som styr och försvarar sig mot externa omgivning är alla automatiskt kopplade till nervsystemet.

Listan av mirakulösa fysiologiska processer som äger rum i sekund o minut för att i ordningställa o bevara så att livet fortsätter att uppräthållas. Men det är kritiskt att inse att ett hälsosamt nervsystem erbjuder den bästa chansen för dess process att utföras normalt.

Målet med kiropraktik

Kiropraktorns mål är att göra ryggmärgssegmenten rörliga med följden rätt position och inte orsaka smärta och irritera nervsystemet, ultimat bereda hälsa för kroppen. De flesta av patienter söker för smärtlindring hos Kiropraktorn och forskning har visat att det är den mest effektiva av behandling vad gäller muskler o ledbehandling, s.k neuromuskulära skador.

Kiropraktik är bevisat den säkraste och mest kostnadseffektiva behandling. Det är en effektiv vägledning till behandling av många typer av smärta- inte bara smärta lokaliserad till ryggen- det är ett utmärkt sätt att förebygga hälsa. Kanske att notera är orsaken att ta hänsyn till Kiropraktisk behandling är hundratals år gammal och kommer från Hippocrates, "Fadern av medicin", som säger "titta på ryggen för orsaker av sjukdomar"

 

LEG.KIROPRAKTOR.
KENT SKOGSTRÖM    
tel: 070 324 33 77

Hitta hit:

FABRIKSGATAN 21

Rakt till höger innanför SCAPA:s grindar.

Enklast kör du sköldstarondellen mot 25:an och kör in mot Virdavallen, så hittar du Fabriksgatan 21 på höger sida. 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)