Service

Scanna din rygg!

Du är välkommen  att scanna din rygg för att se dina spänningar på bildskärm i USA använder man denna typ för att bevisa för t.ex

Försäkringsbolag var skadan sitter och för givetvis för patienten att motivera för fortsatt behandling och rehabilitering i processen

att läka uppkommen skada det är ett kviito på hur det ser ut!

Kiropraktik

Kent Skogström kommer utvärdera ledfunktion i ryggraden och i alla andra leder som kan bidra eller orsaka problem vad gäller rörelseomfång. Justering av leder (GONSTEAD) görs med en säkerhet man utövar. Man justerar och bidrar till optimal hälsa. I behandling förekommer is-behandling ibland om det skulle visas att behövas. Is-behandling förekommer ganska sällan för det är just vid akuta besvär i ytliga muskler som detta är befogat. Tejpning förekommer skador som ligament fot o handled som ex.

Nutrition/livsfilosofi o dess betydelse

Betydelsen för att nervsystemet skall fungera så optimalt som möjligt. Det är viktigt att tillgodogöra sig vitaminer och mineraler. Man pratar om att man t.ex skall träna. Träna för att underhålla muskelfunktionen är väldigt viktigt speciellt om man vill bevara och hjälpa funktion, för att få ett kontinuerligt resultat som önskas.

Massage

Massage är ingen egentlig behandling av funktion generellt vad gäller behandling av skador av rygg. Det förekommer massage oftast vad gäller muskelfäste. Eftersom en skada i ryggen är i stort ofta kombinerad med underliggande inflammation, då kan man istället förvärra ev. ryggskada. Patientanpassad Strething och övningar för bevara funktion kan förekomma.

Du kommer att vägledas exakt hur du skall fortskrida vad gäller träning och övningar som kommer specifikt att anpassas efter dina förutsättningar att förbättra funktion.

Problem som Kiropraktorn behandlar med framgång: Migrän, käkproblem, rygg, axlar, nacke, skulderproblem, tennisarmbåge, golfarmbåge, höftproblem, bäckenproblem, knäproblem, smärta i vad, benhinneproblem, hälsporre, ishias,kroniska ryggproblem, akuta ryggproblem mm. Det finns naturligtvis mer av symtom som kan förekomma som inte nämnts här fråga om just dina problem!